دانشگاه صنعتی کرمانشاهآزمون جذب سر دفتران اسناد رسمی سال 97 در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ English

آزمون جذب سر دفتران اسناد رسمی سال ۹۷ در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد
۳۰ تیر ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز جمعه ۲۹ تیر ماه ۱۳۹۷، همزمان با ۱۲ استان در سراسر کشور، آزمون جذب سر دفتران اسناد رسمی سال ۹۷ استان کرمانشاه نیز در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

بنابراین گزارش، این آزمون که دانشگاه صنعتی کرمانشاه میزبان ۱۴۵۰داوطلب متقاضی آن بود، همچون آزمون های دیگر که در این دانشگاه برگزار گردید در شرایط مکانی مناسب همراه با عملکرد منظم و دقیق عوامل اجرای دانشگاه در روند برگزاری بهینه آزمون درنهایت صحت و آرامش برگزار شد.

گفتنی است؛ در حاشیه برگزاری این آزمون ناصر دالوندی، مدیر کل ثبت اسناد استان به همراه معاونین آن اداره،  ضمن بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه از تلاش‌های عوامل اجرایی آزمون در برگزاری بهینه آن قدردانی نمود.

*********************