دانشگاه صنعتی کرمانشاهسی و ششمین نشست کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه های رازی و صنعتی کرمانشاه برگزار شد » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ English

۳۱ تیر ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه های رازی و صنعتی کرمانشاه با حضور اعضای حقیقی و حقوقی در روز پنج شنبه مورخ ۲۸ تیر ماه ۱۳۹۷در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه رازی برگزار گردید.

بنابراین گزارش، در این نشست که با حضور دکتر مرتضی ممویی مشاور وزیر در امور هیأت های امنا و رییس کمیسیون دائمی، دکتر ابراهیم اعلمی آل آقا، رییس دانشگاه رازی و دبیر هیأت امنا، دکتر علی اکبر اختری، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دکتر سعید رضایی، معاون رییس مرکز هیأت امنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر اعضای حقیقی و حقوقی برگزار شد، موارد مطروحه در دو بخش اعمال سیاست های راهبردی و جاری بررسی گردید.

گفتنی است؛ مصوبات این جلسه جهت بررسی و تصویب نهایی در دستور کار سومین نشست  از دوره چهارم هیأت امنای دانشگاه های رازی و صنعتی کرمانشاه قرار خواهد گرفت.

**********************