دانشگاه صنعتی کرمانشاهاعزام تیم دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی کرمانشاه به چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ English

۷ مرداد ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی کرمانشاه به چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که در دانشگاه شیراز و در تاریخ ۲۷ الی۵ مردادماه ۱۳۹۷ برگزار گردید، اعزام شدند.

بنابراین گزارش؛ حسین پار، مسئول تربیت بدنی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: دانشجو به عنوان فردی پویا، فکور و سازنده فردای کشور، لازم است به موازات کسب علم و دانش، از طریق شرکت در فعالیت های ورزشی و فرهنگی، نسبت به تقویت ابعاد جسمانی، روانی، عاطفی و اجتماعی خود اقدام نموده تا در آینده و در جامعه هر چه بهتر و مفید تر  نقش خویش را ایفا نماید.

در ادامه مسئول تربیت بدنی دانشگاه، عنوان کرد: دانشجویان دختر دانشگاه در سه رشته تکواندو، دو و میدانی و تیراندازی در این مسابقات حضور داشتند که شاهد عملکرد خوب و مثبتی از آنها در این رقابت ها بودیم. ایشان همچنین بیان کرد: علی رغم تصورعموم، المپیاد های ورزشی با حضور ورزشکارانی با رنکینگ جهانی، آسیایی و حتی ملی در سطح بالایی برگزار می گردد که رقابت در کنار این ورزشکاران باعث ارتقاء سطح فنی و روحی دانشجویان دانشگاه می شود.

حسین پار در خاتمه ضمن تشکر از ریاست، هیأت رئیسه و مدیر دانشجویی دانشگاه برای حمایت همه جانبه از ورزش دانشجویی و همچنین پشتیبانی از اعزام های دانشجویان به این مسابقات، اظهار کرد: یکی از اقدامات خوبی که در این دوره صورت گرفت، جلب حمایت بانک تجارت به عنوان بانک عامل دانشگاه از کاروان ورزشی دانشگاه بود که باعث دلگرمی و تدارک حداکثری ورزشکاران در مسابقات شد.

گفتنی است: تیم دانشجویان پسر دانشگاه نیز ۱۰ مردادماه به این مسابقات اعزام خواهد شد.

******************