دانشگاه صنعتی کرمانشاهانتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان داور برتر سال 2017 و 2018 در چندین مجله از انتشارات الزویر » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ English

انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان داور برتر سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ در چندین مجله از انتشارات الزویر
۱۰ مرداد ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی بحیرایی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی کرمانشاه، به عنوان داور برتر سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ در چندین مجله از انتشارات الزویر انتخاب شد. ایشان در سال­ های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ موفق به دریافت ۱۳ تقدیرنامه با عنوان outstanding reviewer از مجلات معتبر الزویر و هم­چنین در این زمینه، لوح های متعددی نیز در سال­ های پیش از ۲۰۱۷ دریافت کرد.

بنابراین گزارش، یکی از سیاست­ های اخیر الزویر در امر شناسایی و تقدیر از داوران نمونه در مجلات تحت پوشش این موسسه، اهدای لوح با عنوان داور ممتاز (outstanding reviewer) می ­باشد. این لوح به آن دسته از داوران تعلق می­ گیرد که در هر ژورنال، بر اساس داوری ­های انجام شده طی دو سال، جزو ده درصد داوران برتر آن ژورنال قرار گیرند.

گفتنی است؛ مجله Applied Thermal Engineering دارای ایمپکت فاکتور ۳/۷۷۱، مجله Energy Conversion and Management دارای ایمپکت فاکتور ۶/۳۷۷، مجله International Journal of Mechanical Science دارای ایمپکت فاکتور ۳/۵۷، مجله Experimental Thermal and Fluid Science دارای ایمپکت فاکتور ۳/۲۰۴، مجله Renewable Energy دارای ایمپکت فاکتور ۴/۹، مجله Advanced Powder Technology دارای ایمپکت فاکتور۲/۹۴۳، مجله Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects دارای ایمپکت فاکتور۲/۸۲۹، مجله Computational Materials Science دارای ایمپکت فاکتور۲/۵۳، مجله International Journal of Heat and Mass Transfer دارای ایمپکت فاکتور ۳/۸۹۱، مجله Journal of the Taiwan Institute of Chemical Engineers دارای ایمپکت فاکتور۳/۸۴۹، مجله International Journal of Refrigeration دارای ایمپکت فاکتور ۳/۲۳۳ و مجله Chemical Engineering Science دارای ایمپکت فاکتور۳/۳۰۶ می ­باشد.

****************************

2.