دانشگاه صنعتی کرمانشاهجایگاه شایسته دانشگاه صنعتی کرمانشاه در آخرین رتبه بندی پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) بین دانشگاه های صنعتی کشور » دانشگاه صنعتی کرمانشاه

امروز: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ English

۱۲ مرداد ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر زرشکی، معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه، با ارائه این گزارش بیان کرد: پایگاه استنادی جهان اسلام از سال ۱۳۹۱ هر ساله بر اساس پنج شاخص آموزشی، پژوهشی، وجهه بین المللی، امکانات و فعالیت های اجتماعی- اقتصادی نسبت به رتبه بندی دانشگاه های جامع و صنعتی کشور اقدام می نماید که در آخرین رتبه بندی اعلام شده از سوی این پایگاه مربوط به بازه زمانی ۱۳۹۶-۱۳۹۵، دانشگاه صنعتی کرمانشاه با وجود جوان و تازه تأسیس بودن، موفق به کسب جایگاه مناسبی در بین دانشگاه های صنعتی کشور شد.

دکتر زرشکی در ادامه تشریح کرد: بر اساس این رتبه بندی، دانشگاه صنعتی کرمانشاه پس از دانشگاه ­های صنعتی مطرح کشور (امیر کبیر، شریف، علم و صنعت، اصفهان، خواجه نصیر، تحصیلات تکمیلی کرمان، سهند، شیراز، مالک اشتر و نوشیروانی بابل) هم ‌تراز با دانشگاه­ های معتبری چون صنعت نفت، صنعتی شاهرود و صنعتی ارومیه و بالاتر از دانشگاه­ های چون صنعتی اراک، همدان، قم و دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان قرار گرفته است.

در خاتمه معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه، یادآور شد: با توجه به رشد فعالیت­ های پژوهشی شامل: مقالات، طرح های پژوهشی، مقالات ارائه شده و فرصت های مطالعاتی اساتید، بهبود شاخص ­های آموزشی و توسعه زیر ساخت‌ ها و امکانات، ارتقای رتبه دانشگاه صنعتی کرمانشاه قابل پیش بینی بود. ایشان در ادامه ابراز داشت: مسلماً این جایگاه مرهون زحمات و تلاش ­های بی وقفه اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در کنار حمایت ­های همه جانبه ریاست دانشگاه از این فعالیت­ ها بوده است.

********************